KOLUMNA ALENA ŠĆURICA Hoće li Etihad otići iz Er Srbije i koja je šansa da je Hainan kupi?

By: Tim Mcintosh

prevoz kamionom crna gora Mali oglasi i prodavnice # Goglasi com

Jer vlast si ne može priuštiti takav politički fijasko. Bila bi to bomba svih bombi. I vjerujte mi u stanju su napraviti bilo šta (obvezati se čak i da aerodrom nakon određenog broja godina prelazi u trajo podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ vlasništvo) samo da se ne izblamiraju i ne izgube političke bodove. Što se tiče Air Serbije, može li ona opstati kao nezavisna kompanija? Mislim da se i tu slažemo da ne može, pisali ste o tome.

px” alt=”podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/””/>podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Svi faktori u Srbiji moraju dati 100% da linija opstane. Tu je najvažnija https://podgorica.taxi/ Air Serbija. Nedostatak ovog code-share je ozbiljan propust.

TUTIN – NOVI PAZAR – VIENNA

– Oktobra meseca otvorena je i linija za Larnaku. – Nemacka vlada je uvela embargo za sve vrste saobracaja s Jugoslavijom, deklarativno celom zemljom, https://taxi-travel.me/ ali, cak i bez prikrivanja, zapravo samo sa Srbijom i Crnom Gorom. Maja otvorena linija Beograd – Lenjingrad. Maja, otvoren aerodrom „Maribor“.

Aegean, Wizz and Lufthansa bid for new Macedonian routes – EX-YU Aviation News

Aegean, Wizz and Lufthansa bid for new Macedonian routes.

Posted: Fri, 27 Jan 2023 08:00:00 GMT [source]

– Ispade da je JAT tokom verovatno najuzasnije 23 godine u Srbjji manje napravio gubitaka od AS za 3-4 godine. – AS lepo treba samo da iskopira linije Lufthanse i WizzAira iz Beigrada ali sa manjim avionima i eto dovoljno P2P putnika da se ojaca i prezivi do sledeceg talasa svetskih promena. – Ekspamzija LH moze jako neprijatno po njihovu profitabilnost da se zavrsi. Bas su se razmahali, a svaka nerealna ekspanzija pre ili kasnije se zavrsava neprijatno. Februara, u redovnom saobracaju JAT poceo da slece u Melburn.

Share
DON'T WAIT, MAKE YOUR APPOINTMENT TODAY!
GET IN TOUCH WITH OUR TEAM TODAY

OR CALL OUR OFFICE (812) 378-5595